avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adaugare datele suplimentare in REGES-ONLINE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adaugare datele suplimentare in REGES-ONLINE

Datele suplimentare care nu se regaseau in REVISAL si care trebuie adaugate in REGES-ONLINE ( nivel functie, locul muncii, etc.) se adauga folosind optiunea CORECTIE ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:07, 11 Septembrie 2025
Optiunea modificare
Dar Modificarea presupune existenta unui act aditional care aduce modificare la contract. Ori, noi nu facem efectiv modificari, ci doar adaugam niste date care nu se regaseau in REVISAL, dar ele existau in contract.
Si corectie pentru ce s-ar face ? Ati inregistrat ceva gresit???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reges online, din nou Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Am facut o verificare a salariatilor activi din Revisal cu noul Reges Online si am observat ca cel din urma mi-a inclus doi salariati incetati in ... (vezi toată discuția)
Completare revisal carmenbn carmenbn Am de transmis un concediu fara plata la REGES,asta fiind prima inregistrare pe care o transmit eu.Am instalat REVISAL-ul,am introdus datele,dar nu stiu ce sa ... (vezi toată discuția)
Corectie revisal gabrieladina gabrieladina In situatia unui angajat cu timp partial, timpul de munca a fost initial de 2 ore/saptamana, dupa 2 luni prin act aditional timpul de munca a fost modificat la ... (vezi toată discuția)