avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Un salariat beneficial de stimulent de insertie. Intre ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Un salariat beneficial de stimulent de insertie. Intre timp se ...

Un salariat beneficial de stimulent de insertie. Intre timp se naste si al doilea copil. Daca mama nu indeplineste conditiile de acordare a indemnizatiei crestere copil, poate el solicita stimulent? Beneficiaza,astfel, de stimulent pt ambii copii?

Alte discuții în legătură

Informatii drepturi nastere copil AQUADIGIO84 AQUADIGIO84 BUNA ZIUA AM SI EU 2 INTREBARI: 1.SOTIA ESTE INSARCINATA IN 2 LUNI SI ESTE CASNICA,AFLATA IN INTRETINEREA MEA DE 2 ANI DE CE DREPTURI LEGALE PUTEM BENEFICIA ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pentru tatal copilului OanaSimion OanaSimion Buna ziua, As dori sa stiu cateva raspunsuri in privinta acestui stimulent de insertie. Sunt studenta ( din octombrie anul acesta, primul an de studiu). Sotul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil- tatal student penesmaria penesmaria Buna ziua. Suneti-mi si mie va rog (in calitate de tata) daca pot beneficia de stimulent de insertie in situatia urmatoare. In anul 2014-2015 am urmat fara ... (vezi toată discuția)