Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

AlinaCorina 
	    	Utilizator

AlinaCorina 
	    	Utilizator	    

AlinaCorina, utilizator
 AlinaCorina, utilizator 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

AlinaCorina 
	    	Utilizator

AlinaCorina 
	    	Utilizator	    

Adi Adi	                   

Buna ziua! Sunt personal contractual angajat ca referent (desi am studii superioare, postul a fost prevazut ca studii medii), iar de curand, am fost numita ... (vezi toată discuția)
	                    Adi Adi	                   

Buna ziua! Sunt personal contractual angajat ca referent (desi am studii superioare, postul a fost prevazut ca studii medii), iar de curand, am fost numita ... (vezi toată discuția)

croberta	                   

Am studii superioare si sunt platita pe studii medii (contabil). Pt ca, contabilul sef se va pensiona,, pana la ocuparea postului, ordonatorul de credite imi ... (vezi toată discuția)
	                    croberta	                   

Am studii superioare si sunt platita pe studii medii (contabil). Pt ca, contabilul sef se va pensiona,, pana la ocuparea postului, ordonatorul de credite imi ... (vezi toată discuția)

ContSters497447	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti, daca este posibil, cu urmatoarea problema: Incepand din luna decembrie 2015 sunt angajatul DASC Lugoj in functia de ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters497447	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti, daca este posibil, cu urmatoarea problema: Incepand din luna decembrie 2015 sunt angajatul DASC Lugoj in functia de ... (vezi toată discuția)