Buna ziua. O persoana este executata silit pentru mai multe imprumutiri de nevoi personale si credite rapide. Se face lunar plata catre biroul de executor judecatoresc direct de la fima unde lucreaza. Au fost ridicate popririle de pe cont cand s-au inceput platile de catre firma unde lucreaza. Aceasta persoană are un teren de vanzare la sat. Intrebarea e: in cazul vanzarii poate incasa banii fara nici o problema sau se vor popri banii de catre executor? Exista posibilitatea ca banii sa fie incasati in alt cont de catre coproprietarul terenului ca sa se evite intr-un fel situatia de ai fi blocat din nou contul? Ce implica aceasta vanzare in cazul unei persoane executate silit?
Executare silita
pauldany
Buna ziua.Am doua sentinte de executare silita pentru doua credite de nevoi personale fara garantii ssu ipoteci. Nu am nimic inca pe numele meu ce ar putea fi ... (vezi toată discuția)
Banca
adrian_chivu2001
Buna ziua
daca am un credit pe care nu l-am mai putut achita,in cazul in care se va recurge la executarea silita ,pot solicita in instantei poprirea a 30% din ... (vezi toată discuția)