avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. O persoana este executata silit pentru mai ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. O persoana este executata silit pentru mai multe imprumutiri ...

Buna ziua. O persoana este executata silit pentru mai multe imprumutiri de nevoi personale si credite rapide. Se face lunar plata catre biroul de executor judecatoresc direct de la fima unde lucreaza. Au fost ridicate popririle de pe cont cand s-au inceput platile de catre firma unde lucreaza. Aceasta persoană are un teren de vanzare la sat. Intrebarea e: in cazul vanzarii poate incasa banii fara nici o problema sau se vor popri banii de catre executor? Exista posibilitatea ca banii sa fie incasati in alt cont de catre coproprietarul terenului ca sa se evite intr-un fel situatia de ai fi blocat din nou contul? Ce implica aceasta vanzare in cazul unei persoane executate silit?

Alte discuții în legătură

Executare silita pauldany pauldany Buna ziua.Am doua sentinte de executare silita pentru doua credite de nevoi personale fara garantii ssu ipoteci. Nu am nimic inca pe numele meu ce ar putea fi ... (vezi toată discuția)
Banca adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna ziua daca am un credit pe care nu l-am mai putut achita,in cazul in care se va recurge la executarea silita ,pot solicita in instantei poprirea a 30% din ... (vezi toată discuția)
Poprirea si..prescriptia executarii silite Irina S. Irina S. Care este cadrul procedural prin care pot invoca prescriptia executarii silite impotriva unei popriri? Fac contestatie la executare in 15 zile de la da ... (vezi toată discuția)