avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am luat țeapă! Am fost la o prezentare de produse ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am luat țeapă! Am fost la o prezentare de produse ...

Bună ziua
Am luat țeapă!
Am fost la o prezentare de produse și mi-a luat Dumnezeu mințile!
Am cumpărat un produs la suprapreț și am primit drept bonus încă câteva produse și un vaucer pentru o excursie.
Pe acest vaucer nu apare agenția dar ne-au spus spus să sunam la un număr de telefon de pe o foaie atașa la care răspunde un robot.
Cum aș putea să-mi recuperez banii ?

Alte discuții în legătură

Am primit teapa pe okazii - vanzatorul ar putea zice ca eu am defectat produsul? vasile321 vasile321 am comandat un telefon pe care am dat 770 de lei, in titlu scria telefon impecabil+accesorii+bonus am primit tot ce era in poza doar ca telefonul nu e asa ... (vezi toată discuția)
Executare pentru niste amenzi la anaf anita13121 anita13121 Buna ziua,soțul meu a avut niste amenzi la ANAF,dintre care o parte dintre amenzi și venituri din despăgubiri au venit de la Tulcea cu o suma de 600 ... (vezi toată discuția)
Dreptul de retragere dintr-un contract de vanzare-cumparare andreea_iti andreea_iti Buna, Imi puteti spune va rog daca se poate invoca dreptul de retragere (din partea cumparatorului) dintr-un contract de vanzare cumparare semnat de ... (vezi toată discuția)