avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... deranjarea si linistea vecinilor ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

deranjarea si linistea vecinilor ...

buna seara
despre inposibilitatea de a trai linistit undeva la tara intrun satuc din sudul tari
de ce nu poti fi pe deplin linistit ?
pentru ca uni vecini dorresc sa castige un ban di organizarea saptamanala de nunti si botezuri ignorand in totalitate toti vecini
acete petreceri se sfarsesc undeva pe la orele dimineti
intreb si eu ce as mai putea sa fac daca organele sesizate in speta aceasta aleg sami spuna ca ,,nu pot eu sa opresc muzica,eu pot doar sa dau contraventie etc,;;
ce cale de atac as mai avea,precizez ca acest fenomen are loc de ceva timp,dar ceilanti vecini nu se sesizeaza ptr ca le da produse de la magazin pe datorie
o sugestie va rog
Multumesc anticipat
P,S,am citit si eu legea 61/1991 dar..

Alte discuții în legătură

Tulburare liniste apartament bloc augbarbu augbarbu Doresc să adresez o plângere împotriva unui locatar care locuieste la un etaj superior deasupra apartamentului meu, care perturbă liniştea în dese ... (vezi toată discuția)
Amenintare vecin radu_laudatu radu_laudatu Buna seara! Ma numesc Radu si de doi ani si jumatate m-am mutat impreuna cu sotia si catelul intr-un bloc vechi iar sub mine sta o femeie de 60 de ani care ... (vezi toată discuția)
Probleme cauzate de vecin galagios/petrecaret la curte roana99 roana99 Buna ziua. Problema mea este un vecin…mai exact, Petrecerile vecinului respectiv (cu invitati sau fara) incep la ore diferite ziua sau noaptea (dupa ... (vezi toată discuția)