radu_laudatu 
	    	Utilizator

radu_laudatu 
	    	Utilizator	    

Ariel_tm 
	    	Utilizator

Ariel_tm 
	    	Utilizator	    

radu_laudatu 
	    	Utilizator

radu_laudatu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Elenapusa	                   

Cum se poate rezolva o situate ca aceasta: locuim intr-un bloc de 3 ani. De 3 ani vecina noastra cucare ne invecinam (perete in perete), seara de seara si ... (vezi toată discuția)
	                    Elenapusa	                   

Cum se poate rezolva o situate ca aceasta: locuim intr-un bloc de 3 ani. De 3 ani vecina noastra cucare ne invecinam (perete in perete), seara de seara si ... (vezi toată discuția)

Vio506	                   

Stau intr-o curte comuna. Un vecin își aduce toți prietenii ,beau și dau drumul la muzica, de dimineața până seara zilnic , de săptămâni.
Mă ... (vezi toată discuția)
	                    Vio506	                   

Stau intr-o curte comuna. Un vecin își aduce toți prietenii ,beau și dau drumul la muzica, de dimineața până seara zilnic , de săptămâni.
Mă ... (vezi toată discuția)

mulcutan	                   

BUNA...am sa incep cu inceputul.Sunt detinatoare de PECHINEZ, in apartament cu 4 vecini comuni..., din acestia unul binevoitor tot suna la politia locala, iar ... (vezi toată discuția)
	                    mulcutan	                   

BUNA...am sa incep cu inceputul.Sunt detinatoare de PECHINEZ, in apartament cu 4 vecini comuni..., din acestia unul binevoitor tot suna la politia locala, iar ... (vezi toată discuția)