avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare vecin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare vecin

Buna seara!
Ma numesc Radu si de doi ani si jumatate m-am mutat impreuna cu sotia si catelul intr-un bloc vechi iar sub mine sta o femeie de 60 de ani care imi face viata amara. De cand stau aici am amenajat apartamentul respectand orele de liniste si an dat 3 petreceri: una de revelion, una de ziua mea in care an anuntat vecina in cauza si i-am lasat numarul meu de telefon in caz ca o deranjez( l a 22 deja ma suna sa opresc muzica) si inca una de ziua sotiei cand am constatat ca degeba anunt pe cineva. In schimb am vorbit cu politia de la sectia 20 si le-am cerut sfatul cum sa procedez cand mai vine si face scandal la usa. Vine si bate la usa chiar pentru orice. azi am ajuns de la munca ala ora 20 si am mancat iar la20.35a venit ca o deranza ca ma joc cu cainele si ca nu mai stie ce sa faca din cauza mea. ajunsesem de 35 de minute. Iam zis ca poate sa faca ce vrea si sa cheme politia pentru ca era20.35 siam voie sa arunc migia la catel in casa cat vreau. A inceput cucoana sa ma blesteme ca la usa cortului si au iesit toti vecinii de pe 3 etaje. pot sa ii fac eu reclamatie ca nu ma lasa sa traiesc in casa mea? deaja este culmea. eu ce vina sa am ca este bolnava cu inima! acum sa nu mai vin acsa sa nu ma uit la tv, fara petreceri si fara sa m joc cu cainele pana moare? ca idee eu ajung dupa ora 20 acasa si oana atunci nu o deranjeaza nimic! pot sa obtin o aprkobare cum ca am voie sa dau petrecere de ziua mea si a sotiei, de revelion si paste. adica chiar nu sunt nebun. inteleg dar nici extreme gen nu am voie sa traiesc.
Cel mai recent răspuns: radu_laudatu , utilizator 23:08, 3 Decembrie 2012
Am uitat sa mentionez ca politia a zis sa stau linistit si sa respect orele de liniste. in rest daca esti prins in fapt primesti avertizare si apoi amenda. astept un sfat din partea voastra.
Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In masura in care nu deranjati permanent vecinii, eu una consider ca foarte corecte sunt lucrurile pe care vi le-au spus cei de la Politie. Dar totusi, grija cu zgomotele. Sincer, daca peretii blocului sunt subtiri si se aud te miri ce zgomote de la vecini, cred ca nici dvs. nu ati fi dispus sa le suportati... Dincolo de orice alte legi sau reguli de convietuire, cred ca trebuie sa se aplice zicala "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face".
Ok dar eu stau acsa doar 3 ore pe zi si chiar nu fac galagie! adica mai degraba femeia din lipsa de ocupatie este chitita pe mine. nu am mai ascultat muzica de luni de zile si este deranjata si daca ma uit la tv. acum am cumparat mingie de stes din burete si jucarii de cauciuc pt catel. pana la urma ea este cea care ma tot deranjeaza mereu, nu eu pe ea. s i.am comunicat ca poate sa se duca la tara daca chiar doreste liniste depluna si ca din moment ce stam la bloc trebuie sa ii sportam si pe vecini cu rele si cu bune. Apropo blocul are peretii di beton si chiar nu se aude orice. asta ca sa nu zic ca isi inchidea catelul.la 6.30 in dormitor si il lasa sa latre pana nu mai putea iar apoi dadea tv.ul la maxim.. pana la ua o sa o inregistrez video cand mai vine si blesteama la usa si cand bate in tevi si atunci sa vad daca politia o sa ii dea avertisment ei macar. o seara buan!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomote puternice intr-un apartament Elenapusa Elenapusa Cum se poate rezolva o situate ca aceasta: locuim intr-un bloc de 3 ani. De 3 ani vecina noastra cucare ne invecinam (perete in perete), seara de seara si ... (vezi toată discuția)
Vecini galagiosi Vio506 Vio506 Stau intr-o curte comuna. Un vecin își aduce toți prietenii ,beau și dau drumul la muzica, de dimineața până seara zilnic , de săptămâni. Mă ... (vezi toată discuția)
Valoarea maxima admisa a decibelilor, orele de liniste mulcutan mulcutan BUNA...am sa incep cu inceputul.Sunt detinatoare de PECHINEZ, in apartament cu 4 vecini comuni..., din acestia unul binevoitor tot suna la politia locala, iar ... (vezi toată discuția)