avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Tichetele de masă se iau in calcul la stabilirea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tichetele de masă se iau in calcul la stabilirea pensiei alimentare ...

Tichetele de masă se iau in calcul la stabilirea pensiei alimentare creștere copil. La societatea unde lucrez în tinpul pandemiei tichetele de masă leau inclus în salariu sa cerească brutul.
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere si ingrijire copil eva_alexa29 eva_alexa29 Buna ziua, imi puteti spune, va rog, daca la calcularea indemnizatiei de crestere si ingrijire copil se i-au in considerare si bonurile de masa? Multumesc! (vezi toată discuția)
Calcul concediu prenatal si postnatal crisn crisn Buna ziua! As dori sa stiu daca in calcului concediului prenatal si dupa in calcului indemnizatiei se iau si tichetele de masa care sunt supuse ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil emilianicolau emilianicolau Buna ziua, As vrea sa stiu daca la baza de calcul a indemnizatiei crestere copil se ia in calcul venitul net inainte de impozitare sau dupa impozitare. ... (vezi toată discuția)