avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua, agenția Cocktail Holidays a păgubit ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua, agenția Cocktail Holidays a păgubit peste 1000 ...

Bună ziua, agenția Cocktail Holidays a păgubit peste 1000 persoane, care au fost lăsate de izbeliște prin aeroport, date afară din hotel pe motivul neplății și cum este și cazul meu am fost anunțați ca excursia se anulează. Am primit de la ei vouchere false pt avion, hotel, transfer. Eu am verificat veridicitatea acestor tichete care de fapt nu erau plătite. Nu și-au declarat falimentul/insolventa , doar au spus ca fac tot posibilul sa analizeze fiecare situație în parte și să returneze sumele cuvenite.
Proprietarul acestei agenții a procedat la fel și în anul 2020, din păcate acum am aflat. Este o agenție cu vechime, activează din anul 1993 și este reprezentantul său care are funcția de vicepreședinte la ANAT.
Cum se procedează în asemenea situații!
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Teapa a agentiei de turism darie stefan darie stefan care este articolul din codul de procedura civila ce reglementeaza masurile legat de inselatoria cu acte practicata de aceasta agentie de turism ce a lasat ... (vezi toată discuția)
Caut un avocat specializat pe probleme de turism. am in vizor ... ingbv ingbv caut un avocat specializat pe probleme de turism. Am in vizor o situatie in care este implicat site-ul www.booking.com,si o rezervare cu cantec, pentru ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii Mihaela_Sim Mihaela_Sim Buna ziua, Am incheiat un contract de servicii de calatorie( croaziera) si vroiam sa stiu daca pot anula contractul in baza noii situatii pricinuita de ... (vezi toată discuția)