avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasari in baza Legii 16/2017 in REGES
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasari in baza Legii 16/2017 in REGES

Cum procedam in cazul detasarilor in baza Legii 16/2017? deoarece Reges le considera detasari in temeiul Codului muncii, si nu permit modificari/suspendari/etc. pe durata detasarii de 24 de luni. Am sesizat Inspectia Muncii si astept o solutie, dar poate s-a mai intalnit cineva cu problema asta si aveti o solutie. In plus detasarile in baza acestei legi in Revisal au fost operate, mi-au permis modificarea acestor contracte, etc.. Reges nu i-a preluat cum trebuie din Revisal pe acesti detasati si asta este o mare problema.
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2025
RUSAEM, utilizator

Alte discuții în legătură

Transmitere prelungire detasare in revisal Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Cum se opereaza in Revisal prelungirea detasarii unui salariat?A fost detasat la o soc.1 an,s-a luat acordul salariatului pentru prelungire cu inca 6 ... (vezi toată discuția)
Revisal - detasare MariaRamona MariaRamona Buna ziua, Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns la urmatoarea problema: Am un salariat care a fost detasat la o alta firma pana in data de 03.01.2013. ... (vezi toată discuția)
Detasare transnationala irina sol irina sol Buna ziua, ma poate informa cineva cu detalii in ce priveste detasare personal in Germania la o firma din Romania cu punct de lucru in Germania. Cei de la ITM ... (vezi toată discuția)