avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am un angajat incadrat ca montator ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am un angajat incadrat ca montator instalatii solare(desfasoara ...

Buna ziua,
Am un angajat incadrat ca montator instalatii solare(desfasoara munca la sediul societatii cat si pe teren la locatii ale clientilor cand sunt montaje, nu zilnic). Cand s a inregistrat contractul de munca acum cativa ani s a trecut fizic in contractul de munca la ''locul muncii atat ''la sediul societatii cat si pe teren'',dar in Revisal vechi la ''locul muncii' s a trecut=fix, nu permitea ambele variante ca in ctr.. Acum in reges online unde se cere in mod expres completarea acestui camp, cum trec?M as duce cu gandul acum ca poate ar mai bine sa trec mobil, chiar daca sunt luni intregi in care lucreaza la sediu firmei si nu pe teren si sa specific la mentiuni ca lucreza si la sediul firmei si pe teren .Fiind in Revisalul vechi ''fix''nu ar fi mai ok sa fac si un act aditional de modificare la ctr. si sa pun in prinicipal ''mobil''si la metiuni sa specific ca si la sediul societatii presteaza munca.?(cu toate ca in ctr.fizic erau trecute ambele variante.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog frumos, daca este cineva amabil si ma poate ... oana.lazar@monsson.eu oana.lazar@monsson.eu Buna ziua, Va rog frumos, daca este cineva amabil si ma poate ajuta, acum cu trecerea in REGES ONLINE am descoperit ca anumite persoane au in contract sediu ... (vezi toată discuția)
In reges online contractele de munca cu timp partial se trec ... luminitaardelean luminitaardelean In reges online contractele de munca cu timp partial se trec cu ore pe saptamana sau nu est egresit daca se trec in ore de munca pe zi?Ma intereseaza si baza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. daca declaram in reges online locul de munca mobil, ... roxana.stroe roxana.stroe Buna ziua. daca declaram in REGES ONLINE locul de munca MOBIL, se poate acorda si spor de mobilitate si diurna? sporul de mobilitate se acorda si extern/in ... (vezi toată discuția)