avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... AVERTISMENT SCRIS.Bună ziua! Mă interesează dacă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

AVERTISMENT SCRIS.Bună ziua! Mă interesează dacă pt aplicarea sancțiunii cu ...

Bună ziua!
Mă interesează dacă pt aplicarea sancțiunii cu avertisment scris pt un salariat mai este necesară convocarea lui sau se înmânează direct decizia. Art 251 spune că avertismentul scris este excepția pt care nu mai este nevoie de cercetarea disciplinară prealabilă.
Mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2025
Anca 07, utilizator

Alte discuții în legătură

Avertisment/sanctiune disciplinara danielandrei danielandrei Buna ziua, in cazul in care dorim sa dam un avertisment scris unui angajat pentru nerespectarea sarcinilor de serviciu, cum se procedeaza? Multumesc (vezi toată discuția)
Neprezentare la locul de munca Seeel26 Seeel26 Buna ziua ! Am un salariat care dupa ce si-a incasat salariul nu s-a mai prezentat la locul de munca . Pot sa il acționez in instanță ? Si daca da ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim pentru absente nemotivate laura-jurist laura-jurist Buna ziua Se poate dispune desfacere CIM pentru absente nemotivate mai mari de 5 zile consecutive de la locul de munca FARA cercetare ... (vezi toată discuția)