avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot vedea vechimea mea pe unde am lucrat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot vedea vechimea mea pe unde am lucrat

Cum pot vedea vechimea mea pe unde am lucrat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:25, 12 Septembrie 2025
Nu o sa o puteti vedea decat cand iesiti la pensie .. doar dupa 01.04.2001 , o puteti vedea la Casa de pensii prin solicitarea unei adeverinte de stagiu de cotizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia de plata a cas de catre firma CYBORG CYBORG Buna seara! In vederea depunerii dosarului de pensionare... Declaratia de plata a CAS de catre firma la care am lucrat se vede, undeva, in cartea de ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca vasilica ungureanu vasilica ungureanu daca un functionar public isi inscrie in carnetul de munca anii lucrati in fostul CAP este corect .Si daca da care este actul normativ?Eu stiam ca se adauga ca ... (vezi toată discuția)
Zile si lunii dini anii , lipsa la adeverinta de vechime cocu14 cocu14 am primit o adeverinta de vechime in care sunt trecuti ani de munca , lunile si zilele de munca 1991- 2007. si reiesind din toti acesti anii doar 1362 de ... (vezi toată discuția)