avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Speta legata de actul de locatiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Speta legata de actul de locatiune

Buna , am o speta legata de actul de locatiune. Proprietarul nu declara pretul integral al chiriei in contracul ANAF , cere ca sa ii fie platita cash ( chiria ) , dar continua sa o mareasca . Evaziunea fiscala pe care o sesizez nu cred ca am cum sa o dovedesc , am auzit ca o reclamatie la ANAF nu rezolva prea multe . Astept sfaturi , multumesc !

Alte discuții în legătură

Drepturi chiriasi Popescupop Popescupop Buna ziua, In bloc la noi sta cu chirie o doamna mai in varsta impreuna cu proprietara.Aceasta proprietara o agreseaza verbal si o umileste , gen: sa te uiti ... (vezi toată discuția)
Pret contract inchiriere - latura penala DinuX DinuX Buna ziua! In cazul unui contract de inchiriere imobil, declarat la ANAF, dar avand pretul la jumatate din suma reala platita, in caz de plangere la ... (vezi toată discuția)
Duplicatul contractului de inchiriere DorinelD DorinelD Buna ziua.Sunt in dubii in legatura cu administratorul blocului la care ii sunt chirias de peste doi ani,in ce sens:pe data de 9 iulie 2017,a expirat ... (vezi toată discuția)