avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONCESINE.Buna ziua, dacă ma poate ajuta cineva, am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONCESINE.Buna ziua, dacă ma poate ajuta cineva, am următoarea ...

CONCESINE.Buna ziua, dacă ma poate ajuta cineva, am următoarea situatie: Am concesionat o clădire de la primărie acum 20 ani,am dat o cuiva sa se folosească de ea fara un document oficial,între timp acea persoana a decedat,insa fiul dansezi vrea sa ma acționeze în judecata,deoarece susține ca are un contract de "conventie civila" cu primăria,cred(nu am acces la el si nici nu exista în primărie),exista asa ceva si posibilitatea sa câștige în instanta????mentionez ca acea persoana a mai făcut niște îmbunătățiri dar fara vreun document semnat de mine.Mentionez ca eu am plătit impozitul si am reactualizat acel contract de concesiune pe numele meu.Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Am concesionat o cladire de la o primarie de comuna, insa dupa catva timp ... aaaalinuta aaaalinuta Buna ziua, Intrebare CONCESIUNE Am concesionat o cladire de la o primarie de comuna, insa dupa catva timp am facut un act scris de mana cu un anume individ ... (vezi toată discuția)
regimul concesiunii terenului bizon11 bizon11 Parintii mei au cumparat in 1997 un apartament dintr-un imobil. Terenul aferent cladirii a fost concesionat de primaria com balotresti in mod egal celor 3 ... (vezi toată discuția)
Imobil(cladire) cumparata doar cu factura fiscala fara act notarial ALEXANDRINA2012 ALEXANDRINA2012 In anul 2011 am cumparat de la firma tatalui meu o cladire doar cu factura fiscala fara nici un act notarial. Intre timp tatal meu a decedat iar firma pe care ... (vezi toată discuția)