avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am concesionat o cladire de la o primarie de comuna, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am concesionat o cladire de la o primarie de comuna, insa dupa catva timp ...

Buna ziua,
Intrebare CONCESIUNE
Am concesionat o cladire de la o primarie de comuna, insa dupa catva timp am facut un act scris de mana cu un anume individ sa se foloseasca el de acea cladire,insa intre timp,adica in urma cu 7 ani a murit acea persoana.In acest moment in actele de la primarie figurez eu ca titular de concesiune, insa fiul acelui individ imi zice ca cladirea e a lui, Mentionez ca de 7 ani acea cladire se degradeaza,. Astel incat primaria ma someaza sa o renovez. Intrebarea mea este e posibil ca prin nu stiu ce alte cai(ilegale sau pe baza unei hartii scrise de mana) sa existe posibilitatea ca acea cladire sa apartina aceui individ?
MULTUMESC!!
ACEST DREPT DE CONCESIUNE SE POATE VINDE?
Ultima modificare: Luni, 18 August 2025
aaaalinuta, utilizator
Cel mai recent răspuns: aaaalinuta , utilizator 17:53, 18 August 2025
Ma Poate ajuta cineva cu un răspuns???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de veci in concesiune pe viata coralina coralina Am un loc de veci cu certificat de mostenitor de la mama meu,ptr un loc de veci in judetul Galati.Este ingropat tatal meu ,acum 40 ani. Vreau sa-l donez ... (vezi toată discuția)
Teren de sub cladire proprietate privata Cecilia Boncea Cecilia Boncea Detin intr-o piata un spatiu comercial. Am acte de proprietate, hotarare judecatoreasca doar pe cladire. Platesc impozit. care ar fi modalitatea de a intra in ... (vezi toată discuția)
Transmiterea concesiunii lucasamuel lucasamuel O persoana a concesionat de la primarie o parcela de teren pe care a construit o casa. Mi-a vandut casa si terenul intocmind un act de mana. Ulterior a ... (vezi toată discuția)