avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere asistent medical Bună ziua! Am un cabinet ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere asistent medical Bună ziua! Am un cabinet medical ...

Concediere asistent medical

Bună ziua!
Am un cabinet medical și am angajat un asistent medical cu CIM.
Întrucât nu îndeplinește sarcinile menționate în fișa postului, manifestă dezinteres și ostilitate față de pacienți,aș dori să o concediez.Am atenționat-o în repetate rânduri,dar nu se corectează.Nu respectă programul de lucru, face constant greșeli și are ieșiri nervoase față e pacienții mei.Cum pot să o concediez,care sunt etapele?Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2025
CBM, utilizator

Alte discuții în legătură

Conflict cu un asistent medical Cosmin0B Cosmin0B Acum cateva zile am avut un conflict cu un asistent medical.Intru in cabinet cu cardul de sanatate,trimitere de la medic,bat la usa,imi spune sa intru,dau buna ... (vezi toată discuția)
Legalitate sarcina de serviciu verbala data de managerul de spital siui Mircea Razvan Mircea Razvan CNAS a introdus un program informatic de raportare.SIUI.Fisa postului medicilor de specialitate si al asistentilor medicali, Codul de deontologie profesionala ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare copie fisa medicala asistentului maternal gagiu_andra gagiu_andra Buna ,am inceput procedura de adoptie pt un copilas , se zvoneste ca s-ar fi \"facut investigatii \"(doar formal) in urma carora copilul(care imi pare a fi ... (vezi toată discuția)