avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara Tatăl copilul este plecat în tara ,cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara Tatăl copilul este plecat în tara ,cu mine a încetat ...

Buna seara
Tatăl copilul este plecat în tara ,cu mine a încetat să mai comunice în privința copilului motivele și le cunoștea el.
Situația mea este următoare ,copilul face fotbal de 5 ani la un club din București și li sa pus o condiție la meciuri sa prezinte pașaport sau bilentin ,eu nu pot schimba pașaportul copilului din cauza la tata care nu imi face procura și nici nu am cum sa vorbesc cu el ,copilul ia transmis că are nevoie și a spus că este plecat din tara . Rog o soluționare trebuie sa existe ,nu doresc să părăsesc țara sau altceva este strict de activitatea sportivă a copilului.

Alte discuții în legătură

Reînnoire pasaport minor Meri2411 Meri2411 Buna seara!sunt divorțata de soțul meu si in urma divorțului minor mi-a fost încredințat spre creștere si educare domiciliul la mine(Ro) dar avem drept ... (vezi toată discuția)
Custodie Alexandra 32 Alexandra 32 Buna ziua! As dori sa aflu daca aa avea reale sanse sa castig un eventual proces impotriva fostului partener. Am un copil de 4 ani cu fostul partener. ... (vezi toată discuția)
Buna seara, daca copilul are linie pe certificatul de naștere, ... Levis Mihai Levis Mihai Buna seara, daca copilul are linie pe certificatul de naștere, mama poate iesi din tara cu copilul fara procură? Mulțumesc (vezi toată discuția)