avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara, daca copilul are linie pe certificatul de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara, daca copilul are linie pe certificatul de naștere, ...

Buna seara, daca copilul are linie pe certificatul de naștere, mama poate iesi din tara cu copilul fara procură? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Levis Mihai , utilizator 07:33, 15 Ianuarie 2024
Da, căci nu apare tatăl în act.
Aveti cumva custodie exclusivă.

București 2024
Ultima modificare: Duminică, 14 Ianuarie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Stiu doar ca are linie la tata in certificat, si nu a-u fost căsătoriți, nici la primărie nici la biserica, si din ce am înțeles tatal nu la recunoscut, si d-aia eram curios, daca poate parasi tara doar mama cu copilul fara acea procură. Mulțumesc
Logic, daca nu are tata, de la cine vreți sa ia " procura"?
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2024
gi-jane2, moderator
Întreb, doar ca sa nu am probleme in aeroport, mai bn întrebi decat sa faci de capul tau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor-autoritate parinteasca Maria110 Maria110 Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie: Sunt mama unui bebelus de cateva luni, nu sunt casatorita cu tatal acestuia, ne-am ... (vezi toată discuția)
Cetatean strain vrea sa recunoasca copilul concubinei, consecinte ? steliana2016 steliana2016 Buna ziua, Va scriu pt o prietena care traieste si munceste legal in Franta, si are cetatenie româna. Ea este in concubinaj cu un domn ... (vezi toată discuția)
Plecare definitiva in alta tara ToiaLuminita ToiaLuminita Buna seara, Mama copilului s-a casatorit de curand si copilul este cu alt tata cu care nu a fost casatorita. Copilul pana la ce varsta poate fi trecut pe ... (vezi toată discuția)