avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum poate sotia sa afle daca sotul are credite? Cum se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum poate sotia sa afle daca sotul are credite? Cum se poate ...

Cum poate sotia sa afle daca sotul are credite? Cum se poate proteja sotia daca sotul decide sa cheltuie parte din bunuri sau sa faca imprumuturi nestiute de ea?

Alte discuții în legătură

Datoriile unui sot Alina2011 Alina2011 In cazul in care un sot are imprumuturi facute la banci, inainte si dupa casatorie, si acesta pleaca din tara, nemai achitandu-le, cum se rasfrang acestea ... (vezi toată discuția)
Soția a aflat după deces că soțul are credite în valoare de 30.000 de euro. ce soluții există în această situație? Lazareta Lazareta Sora mea a aflat după moartea soțului ei , ca el a făcut împrumut la bănci (30000 euro) , fără știrea ei. Ea habar.nu a avut si acum ii este foarte ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu banca s.stefan s.stefan Buna seara Am facut o solicitare de credit la CEC BANK pentru programul prima casa. Am urmat toate instructiunile lucratorului de la banca respectiv am depus ... (vezi toată discuția)