avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. E legal, intr-o luna cu 11 zile de co si 3 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. E legal, intr-o luna cu 11 zile de co si 3 ture de ...

Buna ziua.
E legal, intr-o luna cu 11 zile de co si 3 ture de noapte, sa fiu platita cu un spor de noapte mai mic decat intr-o luna intreaga muncita tot cu 3 ture de noapte?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu adi_stanculescu adi_stanculescu Caut solutie la urmatoarea problema: Societate cu angajati cu norma intreaga 8 ore/zi program de lucru inegal conform CIM. 750 sal de incadrare fara alte ... (vezi toată discuția)
Pacalit la cantar(fluturasul de salariu)? cineva-eu cineva-eu Buna ziua, Lucrez de cativa ani buni la un srl de cateva sute de angajati pe cel mai mare aeroport al tarii. Nu sunt salarii mari, sunt undeva in jurul ... (vezi toată discuția)
program de lucru 12/24 -ture de noapte crystian81 crystian81 numele meu este cristian muncesc intr-o unitate spitaliceasca (urgente) program 12 cu 24, ture de zi si de noapte ,programul incepe 7- 19 ( zi) dupa care ... (vezi toată discuția)