avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua.Stie cineva ,cine deține arhiva fostului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua.Stie cineva ,cine deține arhiva fostului CPL PIATRA ...

Bună ziua.Stie cineva ,cine deține arhiva fostului CPL PIATRA NEAMȚ? Vreau o adeverință grupa a2a de muncă,Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

cine deține arhiva fostului cpl p.neamt? magdamarian82@gmail.comcom magdamarian82@gmail.comcom Bună ziua.Cine deține arhiva fostului CPL P.NEAMT?Am nevoie de o adeverință pt.grupa a2a de muncă.Am incercat și la arhivele naționale,dar nu se afla ... (vezi toată discuția)
Gr.ii buni60 buni60 Buna ziua,va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac daca de la Casa de pensii mi s-a spus ca actul normativ in baza caruia mi s-a acordat gr.II este completat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,unde ,cine este detinatorul arhivei de la fostul c.p.l.,piatra ... mazarini mazarini Buna ziua,unde ,cine este detinatorul arhivei de la fostul C.P.L.,PIATRA NEAMT?, (vezi toată discuția)