avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita-publicatie vanzare
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita-publicatie vanzare

Vă solicit ajutorul in legătură cu o speță. Intenționez să cumpăr un apartament la licitație. În publicația de vânzare sunt specificate sarcinile dar nu este specificat faptul că in urma câștigării licitației sarcinile vor fi eliminate. Este greșita publicația sau nu este necesara aceasta mențiune? Care este legea pe care trebuie sa o citesc referitoare la executari silite.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Septembrie 2025
xeni1983, utilizator

Alte discuții în legătură

Restante la intretinere manolescu_radu manolescu_radu Buna ziua tuturor si respectele mele,as dori sa-mi spune-ti daca in momentul castigarii licitatiei ptr un apartament scos la vanzare de catre o banca,sunt ... (vezi toată discuția)
Refuz de adjudecare a unui imobil castigat la licitatie invocand motivul de pret derizoriu (neserios) adjudecatar adjudecatar Buna ziua , In urma cu cateva zile am participat la o licitatie (executare silita) pentru un apartament a carui pret a fost redus cu 25% conform art ... (vezi toată discuția)
Executare silita-publicatie vanzare mariamn mariamn Daca un imobil este supus executarii silite si scos la vanzare, unde trebuie sa apara Publicatia de vanzare si de catre cine? Numai de catre executor ... (vezi toată discuția)