avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Am cumpărat o mașină de la o persoană ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Am cumpărat o mașină de la o persoană ( fără ...

Bună ziua!
Am cumpărat o mașină de la o persoană ( fără fiscal ) am căutat propietarul din acte pentru a ajunge cu el la o înțelegere să iau fiscalul, m-am înțeles cu el să-i dau suma de 1000 ron în următoarele zile. Dar următoarea zi el a venit cu cheia de rezervă si mi-a furat mașina, apoi la telefon mi-a spus sa i dau 3000 de lei daca mai vreau sa văd masina, ca aia e mașina lui. Am fost la poliție, am depus plângere, a trecut un an de zile si nu s a rezolvat nimic. Este furt sau nu? Propietarul a vandut masina fara fiscal, apoi eu am cumpărat-o de la persoana aia. Ce pot face sa se rezolve mai repede?

Alte discuții în legătură

Nu imi pot recupera masina.. Pulwinder Pulwinder Buna ziua , ma numesc Ana... am o problema si v as ruga sa ma ajutati cu orice raspuns puteti si credeti de cuviinta ca as putea sa fac.. Am avut o cearta ... (vezi toată discuția)
Complicitate ContSters297585 ContSters297585 Salutare tuturor, acu o săptămână un prieten a cumpărat un telefon de la niste bisnitari cu suma de 300 ron, trebuie sa spun ca nici eu nici el nu eram ... (vezi toată discuția)
Furt calificat, cumva? soaredenisa soaredenisa buna ziua , am lucrat la o sala de jocuri , am scos o suma de bani intentionat, m\'au verificat pe camera si au zis ca ma baga la furt calificat daca nu ii ... (vezi toată discuția)