avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt născut in 1969, am satisfăcut stagiul militar ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt născut in 1969, am satisfăcut stagiul militar (marina ...

Sunt născut in 1969,am satisfăcut stagiul militar ( marina 2 ani) 1987/1989 plecat din câmpul muncii reintegrat in termen la serviciu după terminarea stagiului. In februarie 2029 ,cu 42 (inclusiv armata) ani de contribuție și 60 ani împliniți,pot ieși la pensie fără penalități? Vă mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:52, 13 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca in cei 42 de ani de stagiu , intra 35 de ani contributivi , atunci va puteti pensiona la 60 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă am 60 ani ,am satisfăcut stagiul militar ( marina 2 ani) ... Sima Marian Sima Marian Dacă am 60 ani ,am satisfăcut stagiul militar ( marina 2 ani) 1987/1989 plecat din câmpul muncii reintegrat in termen la serviciu după terminarea ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata assa assa Sunt nascut in 1951 si indeplinesc conditia solicitata privind perioada completa de contributie la fondul de pensii. Am 31 da ani de activitate in campul ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? cata_gei cata_gei BUNA ZIUA ! SUNT NASCUT PE 16.06.1957,AM 36 ANI SI 5 LUNI VECHIME IN CAMPUL MUNCII DIN CARE 12 ANI SI 9 LUNI GR 1 ; SI 8 ANI SI 6 LUNI GR 2. DORESC SA PRIMESC ... (vezi toată discuția)