avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am scos zet la jumătatea zilei și la sfârșitul ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am scos zet la jumătatea zilei și la sfârșitul zilei și ...

Am scos zet la jumătatea zilei și la sfârșitul zilei și acum vreau sa scot un zet în care să-mi apară vânzarea pe toată ziua cum procedez

Alte discuții în legătură

Casa de marcat - separare pe zet vanzari de marfa si vanzari de produse finite lucian2peu lucian2peu buna ziua. am o situatie cu o firma care are un bar iar in acel bar vinde sucuri (care intra ca marfa cu nir cu adaos) si bauturi si mancare (care intra ca ... (vezi toată discuția)
Raport z scos gresit crina_nita87 crina_nita87 Buna ziua, am uitat sa scot raportul z la sfarsitul unei zilei de lucru,a doua zi la prima ora am batut un bon fiscal fara sa imi dau seama ca in ziua ... (vezi toată discuția)
Societati comerciale - rapotul zilnic pe casa de marcat proxilina proxilina daca am scos din greseala de dimineata raportul zilnic cum procedez? pot continua sa inregistrez pe casa de marcat si sa scot inca un raport zilnic la ... (vezi toată discuția)