avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general societati comerciale - rapotul zilnic pe casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

societati comerciale - rapotul zilnic pe casa de marcat

daca am scos din greseala de dimineata raportul zilnic cum procedez? pot continua sa inregistrez pe casa de marcat si sa scot inca un raport zilnic la sfarsitul zilei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De curand am achizitionat o casa de marcat, a fost fiscalizata dar nu o folosesc! lavih lavih Buna ziua,va rog frumos ajutati-ma in urmatoarea problema: Domeniul de activitate a firmei este Repararea echipamentelor electronice si optice.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Raport z scos gresit crina_nita87 crina_nita87 Buna ziua, am uitat sa scot raportul z la sfarsitul unei zilei de lucru,a doua zi la prima ora am batut un bon fiscal fara sa imi dau seama ca in ziua ... (vezi toată discuția)
Raport zilnic la casa de marcat ioanaadina ioanaadina Daca nu se scoate zilnic raportul la sfarsitul zilei, e vreo problema? se poate scoate urmatoarea dimineata? sau cum se procedeaza? Multumesc ! (vezi toată discuția)