avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! În cazul unei angajate ca personal ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! În cazul unei angajate ca personal didactic auxiliar, ...

Bună ziua! În cazul unei angajate ca personal didactic auxiliar, contabil șef într-o unitate de învățământ care a primit decizia de pensionare pentru limită de vârstă, cum poate fi transformat un contract de muncă pe perioadă nedeterminată aflat în prelungire până la împlinirea vârstei de 65 de ani în contract de muncă pe perioadă determinată în cazul cumulării pensiei cu salariul. În acest caz se poate cumula pensia cu salariul până la data de 31 decembrie 2025?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:01, 15 Septembrie 2025
Mergeti si vorbiti la Casa de pensii , de ce nu ati primit pensia.
Bună ziua! Mulțumesc! O să fac o deplasare la Casa de Pensii.
Citind, aici, despre alte situații similare am constatat că ar fi trebuit să se facă încetarea CIM-ului pe perioadă nedeterminată.
Când se face încetarea CIM-ului pe nedeterminată?
Dar la încheierea CIM-ului pe perioadă determinată cum se procedează și ce temei legal invocăm?
Încă odată, mulțumesc pentru răbdare și înțelegere!
La data cand ati indeplicit conditiile de penionare pentru limita de varsta este incetat de drept c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim Karmaniko Karmaniko Buna ziua, va rog sa-mi oferiti un raspuns in urmatoarea speta, mentionez ca este vorba despre un salariat din sectorul bugetar-personal contractual: - CIM ... (vezi toată discuția)
Pensie sexu sexu am depus dosarul de pensionare,dureaza cateva luni pina vine hotarirea,in acest timp pot fi dat afara de la serviciu ? pot sa-mi scot concediu medical in ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie salariu noua lege a pensiilor Alina_Ion Alina_Ion Buna ziua! Angajat care indeplineste conditiile de pensionare la limita de varsta in Mai 2024, incetat cim la data indeplinirii varstei, revine in August cu ... (vezi toată discuția)