Bună ziua! În cazul unei angajate ca personal didactic auxiliar, contabil șef într-o unitate de învățământ care a primit decizia de pensionare pentru limită de vârstă, cum poate fi transformat un contract de muncă pe perioadă nedeterminată aflat în prelungire până la împlinirea vârstei de 65 de ani în contract de muncă pe perioadă determinată în cazul cumulării pensiei cu salariul. În acest caz se poate cumula pensia cu salariul până la data de 31 decembrie 2025?
Bună ziua! Mulțumesc! O să fac o deplasare la Casa de Pensii.
Citind, aici, despre alte situații similare am constatat că ar fi trebuit să se facă încetarea CIM-ului pe perioadă nedeterminată.
Când se face încetarea CIM-ului pe nedeterminată?
Dar la încheierea CIM-ului pe perioadă determinată cum se procedează și ce temei legal invocăm?
Încă odată, mulțumesc pentru răbdare și înțelegere!
Incetare cim
Karmaniko
Buna ziua,
va rog sa-mi oferiti un raspuns in urmatoarea speta, mentionez ca este vorba despre un salariat din sectorul bugetar-personal contractual:
- CIM ... (vezi toată discuția)
Pensie
sexu
am depus dosarul de pensionare,dureaza cateva luni pina vine hotarirea,in acest timp pot fi dat afara de la serviciu ? pot sa-mi scot concediu medical in ... (vezi toată discuția)