avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Soțul meu a fost coasigurat la mine. De la 1 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Soțul meu a fost coasigurat la mine. De la 1 septembrie ...

Bună ziua. Soțul meu a fost coasigurat la mine. De la 1 septembrie nu mai beneficiază de asigurare ținând cont de faptul că are AVC din 2015 cu cinci stenturi, iar în decembrie 2024 infarct cu două stenturi.Cei de la Casa de Asigurări de Sănătate mi au spus că are nevoie de o adeverință de la medicul curant pentru boala cronică; medicul îmi spune că nu există un temei legal pentru încadrarea în programul Național de boli cardiovasculare. Ce pot face și unde pot merge pentru încadrarea lui în programul Național de Boli Cardiovasculare , AVC ul și infarctul fiind două boli cronice.Mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Am dreptul la asistenta medicala? kucserajeno kucserajeno Buna zia! Din mijlocul lui decembrie am ramas fara servici,pentru ca firma la care lucram nu a mai prelungit contractul de munca pe durata determinata.Acum ... (vezi toată discuția)
Este necesar avizul comisiei de expertiza dupa 90 de zile de concediu medical? oji62 oji62 in urma unui infarct miocardic , asiguratul poate beneficia de 1 an de zile concediu medical. cf unui ordin al M.S. dupa 90 zile de concediu medical ... (vezi toată discuția)
Concediu medical albus albus Sotul meu a fost diagnosticat cu sindrom posttrombotic si HTA gr 2 de risc inalt. Care este maximul de zile consecutive de concediu medical de care poate ... (vezi toată discuția)