avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , am fost inselat cu un imobil plin de vicii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , am fost inselat cu un imobil plin de vicii ascunse ...

Buna ziua , am fost inselat cu un imobil plin de vicii ascunse , va urma proces . La ce ne putem astepta ca timp si costuri ? Onorariile avocatilor si taxa de timbru le-am luat in considerare . Expertizele judiciare nu . Pot fi mai multe expertize judiciare ca sa descopere viciile sau de regula e una singura? Ce alte costuri mai putem anticipa ? Noi suntem nevoiti sa locuim pe durata procesuului in acel imobil si suntem curiosi cat trebuie sa suportam . Viciiile sunt foarte grave si vom cere rezolutiunea CV .Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:06, 14 Septembrie 2025
Da. Pot fi, uneori si mai multe expertize.
Aceste aspecte ar trebui discutate cu av angajați.Pot fi necesare mai multe expertize ,în cazul în care părțile formulraza obiecțiuni,nu sunt mulțumite de răspunsurile primite,solicita motivat o noua expertiza etc.zE greu de apreciat.la acest moment..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vicii ascunse - actiune redhibitorie ContSters74807 ContSters74807 am cumparat un apartament in urma cu 2 ani si am constatat ca are grave probleme de izolare fonica. Am verificat legile si normele de aplicare si am sesizat ca ... (vezi toată discuția)
Probleme descoperite ulterior achizitiei unui apartament amotida amotida Buna ziua. Am achizitionat zilele trecute un apartament ce, aparent, era intr-o stare perfecta, renovat cu foarte bun gust, cu finisaje de inalta calitate, la ... (vezi toată discuția)
Credit imobiliar gabbi_x gabbi_x in cazul in care am credit imobiliar si am girat cu bunul cumparat, daca as intra in imposibilitate de plata sau nu as mai conveni din alte motive sa platesc ... (vezi toată discuția)