avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara ,unde se poate gasi arhiva acm3 sau Monolit ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara ,unde se poate gasi arhiva acm3 sau Monolit sa . Pt ...

Buna seara ,unde se poate gasi arhiva acm3 sau Monolit sa . Pt ridicare adeverinta salariu brut si sporuri.Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:26, 14 Septembrie 2025
Adresați o cerere scrisă la Casa Județeană de Pensii din județul unde ați lucrat. Ei au evidența cine deține arhiva fostului angajator (sau chiar au arhiva).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca 1996 vera 17 vera 17 Daca am lucrat in invatamant ca titular in perioada 1996-2000 iar in urma demisiei mi am ridicat cartea de munca de la scoala respectiva si in prezent nu o mai ... (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa de munca aur19 aur19 Buna Ziua, Ma numesc Aurora si ma confrunt cu problema obtinerii unei adeverinte pentru grupa de munca. Firma la care am lucrat nu mai exista. Cine mai ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime, ore suplimentare, grupa de munca, toxicitate, spor de noapte galaoan galaoan Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza si unde trebuie sa ma adresez pentru a obtine niste adeverinte pentru:ore suplimentare, grupa de munca, spor ... (vezi toată discuția)