avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, suntem un grup de 36 persoane care am dat ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, suntem un grup de 36 persoane care am dat în judecată ...

Bună ziua, suntem un grup de 36 persoane care am dat în judecată societatea pentru sporul de vechime și am pierdut. Acum societatea nea dat în judecată și ne cere 39000 Lei + TVA și nu înțelegem cuvîntul în solidar. Este de fiecare sau se împarte la 36. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Suntem 36 persoane care ne-am judecat cu societatea ... ioan-s ioan-s Bună ziua, suntem 36 persoane care neam judecat cu societatea pentru spor de vechime și am pierdut și acum societatea ne cere cheltuieli de judecata de 39 ... (vezi toată discuția)
Plafon tva 01 iulie 2012 aalexandra2 aalexandra2 Buna ziua, Vreau sa va expun cazul unei societati de constructii infiintata in aprilie 2012, neplatitoare de TVA. In luna iulie am incasat 39000 lei prin ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca pe statul de plata gicubutnaru gicubutnaru Buna seara ! Va rog ,lamuriti-ma .Am mai mult de 25 de ani de vechime dar pe statul de plata nu exista o rubrica din care sa rezulte ca mi s-ar plati ceva ... (vezi toată discuția)