avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, suntem un grup de 36 persoane care am dat ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, suntem un grup de 36 persoane care am dat în judecată ...

Bună ziua, suntem un grup de 36 persoane care am dat în judecată societatea pentru sporul de vechime și am pierdut. Acum societatea nea dat în judecată și ne cere 39000 Lei + TVA și nu înțelegem cuvîntul în solidar. Este de fiecare sau se împarte la 36. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:38, 15 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
in solidar inseamna ca toti sa fiti obligati sa platiti acea suma. daca va obtine o hotarare judecatoreasca favorabila va putea executa pe oricare dintre dumneavoastra, integral, pentru toata suma, urmand ca cel care a fost executat sa primeasca cota-parte de la ceilalti codebitori.
Despre ce perioadă de timp este vorba de.sporul de vechime ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare obligati in solidar eugen82 eugen82 cum se executa o hoatrire irevocabila prin care doua persoane sint obligate la o plata? au fost piriti impreuna in solidar si au pierdut. se executa unul 50% ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna "in solidar" furgim furgim Daca am vindut impreuna cu un asociat un apartament din care eu am avut 1/2 si in urma unei sentinte judecatoresti suntem obligati sa restituim banii cat ... (vezi toată discuția)
Despagubiri civile! SorinVasile SorinVasile Intr-o cauza penala cu o ucidere din culpa a fost emisa o sentina prin care doi conducatori auto au fost condamnati cu suspendare. Cei doi au fost si obligati ... (vezi toată discuția)