avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pentru intabularea unui certificat de moștenitor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pentru intabularea unui certificat de moștenitor ...

Bună ziua,
Pentru intabularea unui certificat de moștenitor cu o casă și 2 titluri de proprietate terenuri, pentru casă la ANCPI trebuie cadastru făcut de o firmă autorizată sau este bun planul cadastral pe care am înțeles că îl pot solicita la primărie?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:10, 15 Septembrie 2025
Angajați topograf (sau firmă) autorizat. Lista autorizaților o găsiți la ancpi.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine numarul cadastral topografic pentru 2 titluri de propietate? marius.dumi86 marius.dumi86 Buna ziua, As dori sa stiu cum pot obtine nr topografic pentru 2 titluri de propietate in urma caruia sa solicit extras de carte funciara? Doresc sa precizez ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla cine este proprietarul unei parcele vecine ? edu0939 edu0939 Din cauza unei erori a reprezentantului primariei care a marcat parcela s-a intrat cu constructia pe o parcela vecina. Am inteles ca avem nevoie de intelegere ... (vezi toată discuția)
Plan parcelar mrtz_69 mrtz_69 Buna ziua,am si eu o problema si nu stiu cum o pt rezolva,Tribunalul a desemnat un expert care sa intocmeasca o expertiza in vederea iesiri din ... (vezi toată discuția)