avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daca eu am 19 ani iar iubita mea are 16 ani, iar ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca eu am 19 ani iar iubita mea are 16 ani, iar familia ...

Bună ziua!Daca eu am 19 ani iar iubita mea are 16 ani,iar familia ei nu vrea sa mă i audă de ea.Se poate sa o iau sub tutela mea?Care sunt pașii de urmat?

Alte discuții în legătură

Buna seara! daca iubita mea are 15 ani și este însărcinată ... Rares_18 Rares_18 Buna seara! Daca iubita mea are 15 ani și este însărcinată în luna 9 și mama ei nu vrea sa vina sa semneze ieșirea din spital pot sa o scot din ... (vezi toată discuția)
Ma pot muta la iubitul meu daca sunt minora? georgiana58 georgiana58 Buna ziua! Am 17 ani si am ramas gravida. Prietenul meu e major. Ce pot face in situatia asta? Parintii mei sunt foarte severi. Nu am idee cum pot rezolva asta ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani, pot pleca de acasă? amaliapopa amaliapopa Dacă am 16 ani, pot pleca acasă la iubitul meu de aproape 20 de ani? Vreau sa va spun ca eu stau cu bunicii mei de mică, și bunica mea nu ma lasă sa fac ... (vezi toată discuția)