avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii am lucrat la o cafenea, într-o perioadă mai urâtă ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

am lucrat la o cafenea, într-o perioadă mai urâtă am lucrat ...

am lucrat la o cafenea, într-o perioadă mai urâtă am lucrat toată luna singur,colega intrase în concediu,am lucrat timp de o luna singur,a scurtat programul cu o ora ,adică 11 ore zilnic,7 zile pe săptămână și mi-a lăsat liber vreo 2,3 zile. mi-a oferit cu 500 lei in plus... recent acum câteva luni,timp de câteva zile... am sustras suma totală de maxim 500 lei, mi-am dat demisia, am mers să semnez acele iar șeful nu mi-a dat dreptul salarial și zilele de concediu ce erau plătite, nu am fost de acord am mers împreună la poliție și a depus plângere împotriva mea,am stat și am analizat situația în acea noapte iar a 2 a zi am vorbit amândoi, ne-am pus de comun acord ca eu sa nu mi cer dreptul salarial,in schimb el renunța la plângerea... acum judecătoria a preluat cazul,ce s-ar putea întâmpla... tare frică mi-e de pușcărie!

Alte discuții în legătură

Rugaminte calcul salariu. laura59 laura59 Avand in vedere art. 150 din Codul muncii, alin.1 si 2, va rugam sa ne spuneti cum se calculeaza drepturile salariale ale unui angajat care a fost in concediu ... (vezi toată discuția)
Calcul plata zile concediu BogdanMohora BogdanMohora Buna ziua, Firma la care am lucrat trebuie sa imi plateasca 21 zile de concediu. Salariul meu \\"in mana\\" a fost de 3000 lei si 19 bonuri de masa. din ... (vezi toată discuția)
Calcul drepturi banesti aferente concediului de odihna Enoiuliliana Enoiuliliana cum se calculeaza zilele de concediu de odihna in cazul in care din 28 zile la care aveam dreptul am efectuat doar 6,si pe urma mi-am dat demisia? multumesc. ... (vezi toată discuția)