avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, o situație petrecuta în satul meu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, o situație petrecuta în satul meu natal. Firma ...

Bună seara, o situație petrecuta în satul meu natal. Firma angajata de primărie sau apucat să facă lucrări de canalizare, excavatorul care execută lucrările a rupt gardul casei mele .ce pot face in acest sens, am depus plângere la poliție, dar in afara de acest aspect ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:34, 15 Septembrie 2025
Buna ziua

Sa solicitati primariei sa va despagubeasca. Daca nu primiti raspuns in cateva luni sau raspunsul nu va multumeste, sa o dati in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Excavate fără autorizație Onica. Onica. Excavare fără autorizație Posed un teren pe care nu este construit nimic , Vecinul a parcelat terenul având toate actele in regula pentru acest lucru ... (vezi toată discuția)
Imobilizat in casa jaguarxkr jaguarxkr Buna ziua, in urma cu 2 saptamni o societate contractata de primarie a efectuat sapaturi pentru reteaua de canalizare. In urma acestor lucrari m-am trezit cu ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie sau nu? Flori Mindi Flori Mindi Bună ziua, mama mea are la țară o casă lipită de a vecinului. Hotarul în schița cadastrală este la mijlocul caselor. Vecinul în anul 2021 a pus un ... (vezi toată discuția)