avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Probleme CES
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Probleme CES

Bună seara,
Am o fetiță cu CES, este în clasa a 3 - a, sunt însoțitorul ei înca din clasa zero. Învățătoarea ar dori să rămână fără însoțitor, deși copilul are destule dificultăți pe partea de limbaj, atât pe înțelegere, cât și pe exprimare. Evident că din acest motiv sunt și alte dificultăți, dar nu vreau să lungesc foarte mult mesajul. Eu sunt foarte sigură că încă nu poate rămâne fără shadow la ore. Menționez că are doar CES, nu și certificat de handicap. Întrebarea mea este ce pârghii legale și ce pași sunt de urmat în cazul în care doamna insistă cu ramasul fără shadow. Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 15 Septembrie 2025
predaangela, utilizator

Alte discuții în legătură

Abuzuri copil cu autism la scoala ileana30 ileana30 Buna seara. Sunt mamica unui baietel cu autism atipic, cu certificat CES insotit de shadow. Avem numeroase probleme cu invatatoarea, indrumatorul acesteia ( ... (vezi toată discuția)
Probleme elevi clasa a ii-a georgiana.td georgiana.td Buna ziua. Am copilul elev in clasa a II a la o scoala din Bucuresti. La inceputul acestui an a venit o colega noua, diagnosticata cu ADHD , ramasa repetenta ... (vezi toată discuția)