avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara..Vreau să dau pământul în arendă..Am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara..Vreau să dau pământul în arendă..Am vorbit ...

Bună seara..Vreau să dau pământul în arendă..Am vorbit cu persoana respectivă și mi-a sugerat să-mi iau banii de la APIA,iar el ptr..fiecare hectar imi dă 300 Kg cereale sau 300 Ron PER hectar. Paritatea este bună?. Cine trebuie să plătească impozitul la pământ eu,Proprietarul sau cel care îi dau pământul în arendă.Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Vreau sa dau pământul în arendă Mirela Ponomarenco Mirela Ponomarenco Bună ziua.Vreau sa dau pământul în arendă.Județul Dolj, Zona este în sudul Județului Dolj.Cate KG trebuie să primesc de exemplu de grâu pe ... (vezi toată discuția)
Cineva imi lucreaza terenul ilegal LISONELTA300 LISONELTA300 Eu am un teren mostenire de la stramosii mei, dar nu am avut posibilitati sa il lucrez si nici nu s-au gasit doritori sa-l ia in arenda. Pretul care mi s-a ... (vezi toată discuția)
Contract comodat teren agricol fermactj fermactj Oamenii pe la noi isi depun actele la APIA pe teren si isi i-au banii direct. Eu am SRL si as vrea sa lucrez acest tip de pamant si nu sunt interesat de ... (vezi toată discuția)