avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... An iesit la pensie de invaliditate gradul 2 (cod ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

An iesit la pensie de invaliditate gradul 2 (cod pensie N22).In ...

Am iesit la pensie de invaliditate gradul 2 (cod pensie N22) in luna Iulie 2025.In decizia de pensionare nu au trecut vechimea de grupa 1 din legea 3/1977 la stagiul de cotizare de 3 ani si 8 luni in Ministerul de Interne intre ani 1992 si 1996.Au trecut decat ani lucrati in minister. la stagiul total de cotizare realizat.Mai exact la Stagiul total de cotizare contributiv realizat in sistemul public de pensii litera F,numarul 1,paragraful 1.2 la grupa 1 sunt ,zero ani,zero luni, zero zile, Ce ma sfatuiti sa fac? Va multumesc anticipat.Astept raspuns.
Ultima modificare: Marți, 16 Septembrie 2025
Silviu Toghina, utilizator

Alte discuții în legătură

Am pe cineva care a fost pensionar grad 2 de invaliditate timp ... cristy1110 cristy1110 Am pe cineva care a fost pensionar grad 2 de invaliditate timp de 35 de ani , pina in 2017 , cand a implinit 65 de ani. Pina in momentul pensionarii avea 11 ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare gaben59 gaben59 Buna ziua. ma numesc Gabriel Gorea nascut in februarie 1959,pensionar invaliditate gr II din anul 2007,gradul I din februarie 2013, handicap accentuat din ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privind pensia de invaliditate ionelasandu ionelasandu Am o mare dilema cu privire la vechimea in munca acordata in urma pensiei de invalididate de gradul II.Mentionez ca mama are varsta de 51 de ani ,ani lucrati ... (vezi toată discuția)