Tin sa mentionez ca drumul pe care stau este foarte circulat. Am fost la primarie si i-am rugat sa nu mai treaca cu grader-ul si sa lase drumul cu gropi ca sa mearga mai incet cei care trec pe drum sau sa ne lase sa facem modificari drumului pentru a putea incetini traficul. Tin sa mentionez ca drumul este cedat primariei si ar trebui sa faca aceste demersuri. Intre timp, eu am completat o cerere si am strans semnaturile veicinilor. Cerere pe care am inregistrat-o la primarie si ei tot au trecut cu grader-ul acum 2 zile. In cerere vin cu mai multe propuneri : sa nu mai treaca cu grader-ul, sa faca vecinii modificari drumului, sa puna primaria pietris sau noi, sau sa puna primaria niste tevi de beton in pamant si sa actioneze ca niste "opritoare" pt masini. Praful este horror in acest oras, zis Pantelimon. Mai am un pic si contactez presa. Primarul nostru este ocupat sa ii dea contracte firmei viceprimarului pe sume exorbitante si apoi zice ca nu sunt bani. Exista cale de atac pentru acest lucru? Fara sa va mint, dimineata daca iesi afara ai impresia ca e ceata afara si ca nu vezi de ceata, dar de fapt este praf. Este imposibil de trait. Nu suntem in desert
Drum de servitute
carami
Buna ziua, am o dilema cu un teren pe care sunt in curs sa-l cumpar la Comarnic. Terenul este in spatele altor terenuri iar accesul pana la acesta trebuie sa ... (vezi toată discuția)