avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua.As dori sa incetez activitatea salariatilor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua.As dori sa incetez activitatea salariatilor in ziua ...

Buna ziua.As dori sa incetez activitatea salariatilor in ziua de 23 sau 24 septembrie dar cu 01.10.2025 ( sa poata merge la somaj) si apoi sa-i preiau in reges online pina pe 30.09.
Este posibil?

Alte discuții în legătură

Reges online, din nou Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Am facut o verificare a salariatilor activi din Revisal cu noul Reges Online si am observat ca cel din urma mi-a inclus doi salariati incetati in ... (vezi toată discuția)
Probleme completare revisal garbiny garbiny Am completat la un salariat,in Revisal,datele de contract ale unui salariat angajat pe perioada determinata de 1 an in felul urmator: data ... (vezi toată discuția)
Functii noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Stie cineva, in noul Reges Online se poate corecta perioada suspendarii unui contract de munca dupa ce a fost reactivat? Practic, asta e singurul ... (vezi toată discuția)