avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua Îmi poate spune cineva:un dosar la poliția ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua Îmi poate spune cineva:un dosar la poliția economica, ...

Buna ziua
Îmi poate spune cineva:un dosar la poliția economica, înregistrat în data de 11/02/2024 la poliție și dat număr de dosar penal, cat poate sta in cadrul poliției până pleacă la tribunalul ?
Sau în cat timp se soluționează un astfel de caz?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:53, 16 Septembrie 2025
Nu exista un termen stabilit prin lege. Procurorul de caz este cel care poate trimite dosarul in instanta, dupa ce primeste investigarea dosarului de la politia economica si dupa caz, completeaza cercetarea penala.
Depinde de multe lucruri.
Avocatii pot accelera sau încetini mersul dosarelor în funcție de dorințele clientului și de abilitățile avocatului.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine are competenta??? mdcc mdcc Va rog sa ma ajutati cu o dilema! Am facut o plangere la Parchetul de pe langa Tribunal,pentru a fi cercetat un executor bancar,dupa o vreme am primit o ... (vezi toată discuția)
Cerere de constituire parte civila mgeorgiana mgeorgiana BUna ziua, Cand facem cererea de constituire civila, cui ne adresam ?????? domnului presedinte al.......................................? ca am vazut ... (vezi toată discuția)
Daca sunt din alt oraș se poate că fotocopierea dosarului penal ... Velkan Velkan Daca sunt din alt oraș se poate că fotocopierea dosarului penal sa îmi fie trimis pe email? (vezi toată discuția)