avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
LIVE, ACUM ESG în România: Reglementări și implementarea practică a cerințelor de raportare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vreau sa obtin dreptul sa fac ciocolata ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vreau sa obtin dreptul sa fac ciocolata mestesugareasca

Buna ziua
Vreau sa obtin dreptul sa fac ciocolata mestesugareasca.Deci ciocolata facute cu mana mea si sa vand la targuri mestesugaresti.
Ce fel de acte am nevoie ?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:55, 17 Septembrie 2025
In primul rand trebuie sa aveti infiintata o entitate care are ca obiect o activitate cu scop lucrativ, constând în producerea, administrarea ori înstrăinarea de bunuri sau în prestarea de servicii.

Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanei fizice autorizate
[ link extern ]

Comercianții persoane fizice autorizate, asociațiile familiale sau persoanele juridice, precum și producătorii agricoli individuali sau asociațiile acestora, care vând în piață, sunt obligați să dețină documentele care atestă calitatea de producător/comerciant acordate conform legislației în vigoare..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa imi deschid o taraba cu haine prin targuri, piete. Vladis11 Vladis11 Doresc sa imi deschid o taraba cu haine prin targuri, piete, nu stiu de ce acte am nevoie. (vezi toată discuția)
Constatare si sanctionare contraventie i.i. dan_co dan_co Buna ziua. In cazul in care se intocmeste un proces verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor constatate cu prilejul executarii unui control la o ... (vezi toată discuția)
Primire grau persoane fizice ela1987 ela1987 Buna ziua, Daca o brutarie primeste grau de la personae fizice si acorda in schimb paine trebuie sa solicite atestatul de producator? Trebuie facut stopaj la ... (vezi toată discuția)