avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, As vrea sa creez o clauza de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, As vrea sa creez o clauza de confidentialitate anexata ...

Buna ziua,
As vrea sa creez o clauza de confidentialitate anexata contractului de munca . As putea sa trec in interiorul ei si o suma de bani care ar trebui data daca nu se respecta aceasta clauza? Cum ar trebui scrisa ca sa nu poata fi contestata?

Alte discuții în legătură

Contract confidentialitate pfa alisamon alisamon Buna ziua , la contractul de munca pe care il am cu angajatorul a fost adaugata o clauza de confidentialitate .In momentul de fata , e discuta trecerea ... (vezi toată discuția)
Exceptii de la carantinare/izolare conform hg 394/18 mai 2020 Bogdan Adrian.N Bogdan Adrian.N Buna ziua, cu respect Am o nelamurire referitor la aceasta hg394 din 2020 Eu lucrez cu contract de munca legal, angajat la o firma din Romania in domeniu ... (vezi toată discuția)
Salariu confidential andrap andrap Buna ziua, Am nevoie de un sfat! Angajatorul meu vrea sa semnam acte aditionale la CIM prin care introduca o clauza referitoare la confidentialitatea ... (vezi toată discuția)