avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Este normal ca pentru un credit neachitat ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Este normal ca pentru un credit neachitat de 2500 ...

Buna ziua!

Este normal ca pentru un credit neachitat de 2500 lei cu total de 4500 lei toate penalitatile si costul de intarziere , ca costul de executare silita sa fie de 3800 lei? Din ce am citit mi-au dat teapa

Alte discuții în legătură

Cat costa contestatia executare silita la un credit Semybanfy Semybanfy Buna ziua, am fost executat silit fara drept de apel in 2014 pentru un credit de 4500 euro luat in 2006. Sunt plecat din tara din 2007, sigur ca nu am fost ... (vezi toată discuția)
Penalitati de intarziere ContSters82010 ContSters82010 Va rog sa ma ajutati cu cateva pareri, in urmatoarea problema: Avem un debitor care nu ne-a achitat debitul de mai mult de 30 de zile dar suma nu atinge ... (vezi toată discuția)
Consecinta/e 3 (trei) rate neplatite-declarare scadenta anticipata credit BogdanMehes BogdanMehes Azi am fost anuntat de tipul care se ocupa de dosarul meu la banca, ca maine o sa inainteze dosarul (la biroul executorului judecatoresc?) , fiindca au trecut ... (vezi toată discuția)