avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Am cumpărat o mașină .Am mers la RAR ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Am cumpărat o mașină .Am mers la RAR și mi s- ...

Bună ziua!
Am cumpărat o mașină .Am mers la RAR și mi s- a spus că a fost schimbat motorul cu unul de capacitate mai mică. In contractul de vanzare cumparare e trecuta alta capacitate.
Motorul se poate omologa, dar vanzatorul m- a inselat
Ce pot face in această situatie?

Alte discuții în legătură

Retur masina second hand cu vicii zuzucel zuzucel Buna ziua! Am cumparat o masina WV Golf 4t,benzina, din anul 2003 la pretul de 2800 euro,adusa din Germania, neinscrisa la noi. In acte (brief mic) este ... (vezi toată discuția)
Rar nu face omologare pe motor schimbat (motorul e piesa de schimb, unde e problema?) IdaTuning IdaTuning Buna ziua, astazi am fost la registru sa perfectez actele pentru o masina care urma sa o vand (ford mondeo) masina a fost cumparata personal de mine si din ... (vezi toată discuția)
Problema achizitie auto Alin0702 Alin0702 Salutare. Am achizitionat o masina din brasov pe firma, totul ok aparent, am verificat seria sasiu, corespunde cu cea din carte. am ajuns la RAR bucuresti ... (vezi toată discuția)