avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Știe cineva cât timp durează o acceptare o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Știe cineva cât timp durează o acceptare o deportare ...

Salutare ma poate ajuta cineva cu un răspuns soțul meu este condamnat la 18 luni a făcut deja 10 luni a făcut o cerere de deportare în România știe cineva cât timp durează?

Alte discuții în legătură

Condamnare M.mih M.mih Soțul meu este condamnat la 10 ani de închisoare în italia pentru o bătaie din 2005,noi am aflat de asta abia acum când l.au arestat,am făcut recurs la ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean strain dj_alex_x dj_alex_x salut. ma puteti ajuta va rog? as vrea sa stiu... cum pot sa ma casatoresc cu o cetateanca straina (mai precis din Rep. Moldova)? cum se procedeaza cu ... (vezi toată discuția)
Cat e de fapt un an inchisoare? eu_2004 eu_2004 Stie cineva articolele unde scrie exact cat inseamna un an de inchisoare, pentru diferite infractiuni, si de la ce varsta in sus se calculeaza altfel? #-o (vezi toată discuția)