avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Vin si eu cu o situatie foarte lunga si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Vin si eu cu o situatie foarte lunga si complicata ...

Buna seara! Vin si eu cu o situatie foarte lunga si complicata si as avea nevoie de un raspuns!
In urma cu 6 ani l am pierdut pe tatal meu.El cu mama au avut impreuna 5 copii. Tata nu a divortat de prima nevasta si acolo a rezultat o fiica.Dintre toti fratii mei doar unul singur a fost trecut in certificat numele tatalui si la ceilalti 4 a fost trecuta doar mama. Dupa pierderea tatalui a trebuit sa se faca partajul unei garsoniere.50% ii revenise primei lui sotii ( deoarece tata era bătrân si nu au mai divortat exact cum am scris mai sus iar mama a lasat asa si au trait in concubinaj) 25% fetei din căsnicia respectiva si 25% fratelui meu.Noi ceilalti stiam ca nu suntem recunoscuți de el. Eu m am cununat vinerea asta si cand am mers sa semnez si am primit certificatul de căsătorie doamna mi a zis ca in baza de date tata m a recumoscut si a fost trecut si el. Eu o sa merg sa imi refac certificatul si o sa fie si tata trecut . Si acuma vin cu intrebarea. Eu as putea sa primesc o parte din garsionera?

Alte discuții în legătură

Concubinaj 28 ani macarie_cristina macarie_cristina Mama mea a trait 28 ani cu tata in concubinaj ,tata a decedat in urma cu 6 saptamani prin suicid ,ce drepturi ar avea mama asupra pensiei de urmas ,ne fiind ... (vezi toată discuția)
Speta complicata,raspuns loredana marina loredana marina deci sa inteleg ca nepotul meu are aceleasi drepturi ca si mine?eu stiam ca el mosteneste doar partea tatalui lui nicidecum si ce imi revine mie si dupa tatal ... (vezi toată discuția)
Bunurile dupa moartea concubinului laura_f laura_f Buna ziua! Tatal si mama mea au trait in concubinaj timp de peste 20 de ani. In luna noiembrie tatal meu a decedat. Singurul bun pe care-l avea inregistrat pe ... (vezi toată discuția)