avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pentru anularea unui act juridic ( vanzare- ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pentru anularea unui act juridic ( vanzare- cumpărare) ...

Bună seara. Pentru anularea unui act juridic ( vanzare- cumpărare) se face acțiune în constatare sau cerere de anulare a actului juridic? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Bebbe , utilizator 06:43, 18 Septembrie 2025
Cerere de anulare, în princioiu. Care este motivul ?
Mătușa mea a vândut un imobil,construit in timpul căsătoriei cu unchiul meu. Unchiul dorește anularea vânzării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract de vanzare cumparare dupa ce a fost anulat titlul de propietate cactus cactus Buna seara, am o mica dilema: in urma cu ceva ani am cumparat de la o anumita persoana un teren, dupa 10 ani de la realizarea tranzactie se cere anularea ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare cumparare Cris2005 Cris2005 Buna ziua. Am o nelamurire. Socrii au decedat si la mostenire vin fiica acestora si fiul meu care este copilul fiului decedatilor ( la randul lui decedat in ... (vezi toată discuția)
Apartament cumparat MAFTEIU ADRIAN MAFTEIU ADRIAN buna seara , am si eu o intrebare ? in anul 2007 soacra mea a cumparat un apart. de 3 camere . la notar cand am incheiat ctr. de vanzare cump. am fost ... (vezi toată discuția)