avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Recuperare recomandata de la posta romana
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Recuperare recomandata de la posta romana

Buna seara!
Unde ne putem adresa in cazul in care, Poșta Româna, ( factirul postal)a ,, pierdut,, odihnitor recomandata, trimisa de catre MAI?
Am cerut dovada pentru cine a semnat , dar niciun răspuns.
Cu mulțumiri,
Cel mai recent răspuns: leonardy44 , utilizator 21:25, 19 Septembrie 2025
Sesizati in scris, Of postal, cu nr. de inregistrare/ data.
Mulțumesc! Asa am făcut, dar niciun raspuns , ne muta de la un oficiul la altul.

POPA GHEORGHE a scris:

Sesizati in scris, Of postal, cu nr. de inregistrare/ data.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti in audienta la seful Of postal de care tine postasul dvs. si cereti lamuriri.
In functie de importanta recomandatei respective pentru dvs., puteti deschide o actiune in instanta impotriva Of. postal de care tine postasul dvs. Sa aveti in vedere costurile (deloc neglijabile) si timpul (poate dura luni de zile) de derulare a proccesului.
Multumiri!

POPA GHEORGHE a scris:

Mergeti in audienta la seful Of postal de care tine postasul dvs. si cereti lamuriri.
In functie de importanta recomandatei respective pentru dvs., puteti deschide o actiune in instanta impotriva Of. postal de care tine postasul dvs. Sa aveti in vedere costurile (deloc neglijabile) si timpul (poate dura luni de zile) de derulare a proccesului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acum ceva timp in urma am primit mesaj de la posta ca trebuie ... MarinelR MarinelR Acum ceva timp in urma am primit mesaj de la posta ca trebuie sa ma duc sa ridic o scrisoare de la ANAF. Din pacate, pana am ajuns eu la oficiul postal, nu mai ... (vezi toată discuția)
Violare corespondenta ioni69 ioni69 As dori ceva sfaturi juridice legat de urmatoarea intamplare. Am cumparat ceva si mi-a fost trimisa o recomandata inainte de Craciun din Olanda. In data de 6 ... (vezi toată discuția)
Alocatia copilului-o problema Keyla Keyla Mai nou,de luni bune,postasul nu imi mai aduce alocatia.Nici in cutia postala nu imi lasa aviz,motivand ca pot ridica banii de la oficiul postal si fara ... (vezi toată discuția)